"Where focus goes, Energy Flows"

Massagetherapie  

FLOWMOTION

Als massagetherapeut wil ik er graag naar streven om massage toegankelijk te maken voor iedereen. 

Massage inzetten als preventieve behandeling zodat extreme spierspanning geen kans mag krijgen om verdere klachten te veroorzaken, maar ook het losmaken van spierknopen (Triggerpoints) zijn verder belangrijke pijlers tijdens mijn massages. Voorkomen is altijd beter dan genezen, maar soms kan stress, overbelasting, verkeerde houding, of herhaalde bewegingen zorgen voor spierknopen of triggerpunten,.. aan de hand van verschillende technieken maak ik die voor je los zodat je weer gemakkelijker kan bewegen, en vooral pijnvrij door het leven kan gaan. 

Voor mij is elke massage anders en wordt elke klant op persoonlijke wijze ontvangen. Ik bekijk het lichaam op een holistische manier en ga steeds op zoek naar de oorzakelijke verbanden, op die manier stel ik mijn behandelplan op en zal ik altijd verder denken dan enkel de uiterlijke klacht. 

Zo slaag ik er vaak in om jouw probleem op te lossen maar vooral ook ervoor te zorgen dat deze minder of niet terugkomt. 

Bekijk zeker mijn opleidingen hieronder, zo kan je zien dat ik al heel wat kennis heb opgedaan, ik wil me natuurlijk ook zeker nog verder verdiepen op verschillende manieren om nog meer mensen te mogen/kunnen helpen. 

Een degelijke massage aan de hand van acupressuur en andere technieken zorgt voor heel veel verschillende positieve resultaten, zoals het herstellen van de balans tussen lichaam en geest, het stimuleren van de bloedsomloop, het afvoeren van afvalstoffen en last but certainly not least zorgt het voor stressreductie. 

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten en ik kijk graag binnen mijn mogelijkheden om jou verder te helpen. 


" If you listen to your body when it whispers, you won't have to hear it scream "

Massage, it's about being good for yourself


 

Opleidingen